PILATES A BARCELONA, LES CORTS

T’ESPEREM !

Un sol cos, cuida’l bé

DEMANA’NS UNA CLASSE DE PROVA

DEMANA LA TEVA PRIMERA CLASSE DE PROVA

Contacta amb nosaltres i demana’ns una classe de prova

PILATES 10 BARCELONA – LES CORTS

Pilates 10 ofereix classes de Pilates en diverses localitats d’Espanya des de fa més de 15 anys. Actualment comptem amb 8 centres en funcionament.

Ens avala una llarga experiència donant servei a milers de clients en tots aquests anys. En els nostres centres s’imparteixen més de 100 classes de Pilates diàries amb un equip de 40 instructors formats per la nostra escola Pilates10 Academy.

Els estudis Pilates 10 són líders en el sector treballant amb el prestigiós mètode creat per Joseph Pilates, però modernitzat amb els últims avanços científics i adaptat a la pràctica grupal.

A Pilates 10 Barcelona Les Corts podràs fer classes de Pilates Reformer en grups reduïts.

Qui practica Pilates aconsegueix un estat físic excel·lent. Tenir el control del teu cos t’ajuda a tenir el control de la teva vida.

Un sol cos, cuida’l bé!!

LES NOSTRES CLASSES DE PILATES  A  BARCELONA  LES CORTS

PILATES REFORMER INTRO

Classes indicades per alumnes que mai hagin fet pilates amb màquines. Aprendràs a utilitzar la màquina i fer els exercicis més bàsics. El Reformer és l’aparell de Pilates per excel·lència, el més complet i versàtil. Practicar amb el Reformer és molt eficaç per a aconseguir millores, tinguis el nivell físic que tinguis.

PILATES REFORMER ESSENCIAL/ESSENCIAL +

Ideal per a tots els nivells! Classes indicades per a alumnes que ja han fet pilates amb màquines i dominen el funcionament de la màquina. La màquina t’ajudarà si el teu nivell és baix i et reptarà si és més alt. Les classes de Essencial+ tenen exercicis més intensos i reptadors.

PILATES REFORMER INTERMIG

Classes dinàmiques i que requereixen un alt grau de consciència corporal, força i flexibilitat. El ritme de la classe es més ràpid i els exercicis més desafiadors. Gaudiràs i aconseguiràs els màxims resultats com força, flexibilitat i equilibri corporal.

PILATES TERAPÈUTIC

Classes indicades per a clients amb alguna patologia que necessitin exercicis controlats, persones amb limitacions de moviment, post-rehabilitacions, etc… Les classes es realitzaran amb les màquines Reformer i accessoris per a ajudar o reptar segons cada objectiu i necessitat.

TARIFES

1 CLASSE A LA SETMANA PILATES MÀQUINES

65/mes

2 CLASSES A LA SEMANA PILATES MÀQUINES

110/mes

3 CLASSES A LA SETMANA PILATES MÀQUINES

150/mes

Per a altres combinacions d’assistència, contacta amb nosaltres.
En totes les opcions hi ha possibilitat de contractar sessions extres amb l’App. ( 10,90€ / classe )

DESCARREGA GRATIS L’APP DE PILATES 10 AL TEU MÒBIL I GESTIONA LES TEVES RESERVES

 • Consulta les sessions que ofereix el teu centre i la seva disponibilitat.
 • Realitza, comprova o cancel·la reserves d’activitats.
 • Rep notificacions quan un aparegui un buit lliure en la sessió que buscaves.
 • Afegeix les teves reserves al calendari del teu dispositiu.
 • Consulta els teus bons disponibles i utilitzats i caducitat.
 • Rep notificacions sobre esdeveniments importants, recordatoris de reserves o confirmació d’assistència a través de l’aplicació.
 • Rep a la bústia documents i informació per part del centre.

 • Tingues sempre a mà el desglossament dels pagaments realitzats.

 • Estigues informat de tot el que succeeix en el teu centre i els serveis que t’ofereix.

Consulta els nostres horaris de classes

Obrim tots els dies de Dilluns a Dissabte. T’esperem!

EQUIP PILATES 10 BARCELONA , LES CORTS

Mica Romanin
Coordinadora de centre y atenció al client

Gaudeixo de les coses simples de la vida, la bona companyia, la mar i viatjar. Com a nutricionista, crec que l’alimentació i l’exercici són factors fonamentals per a mantenir una vida saludable.

Cos Weisser
Atenció al client

M’encanta veure com mitjançant l’exercici físic el meu cos evoluciona i aprèn, a més de guanyar i aprofundir la consciència corporal. També m’ajuda a tenir una ment clara, tranquil·la i present. Al meu entendre, totes hauríem d’escoltar més els nostres cossos i donar-los l’afecte i respecte que es mereixen.

Abigail Kaczuryner
Instructora de Pilates

Crec molt en el moviment conscient diari que ens manté vitals. Vaig començar en el món de la dansa i en sofrir una lesió va ser quan vaig descobrir el Pilates. Des de llavors m’acompanya sempre i gràcies a aquest mètode soc capaç de transmetre als meus clients la manera de treballar amb el cos de manera eficient i segura i és una gran satisfacció millorar la seva qualitat de vida. També soc instructora de ioga i de dansa, i amant del continuar sempre aprenent i millorant.

Daniela Bravo
Instructora de Pilates

Soc professora de Pilates i ballarina. M’encanta que a través del mètode Pilates  les persones reconnectin amb el seu cos, descobreixin una altra manera de moure’s i desenvolupin  consciència corporal, elements necessaris per a construir un benestar integral.

Doina Jumir
Instructora de Pilates

M’apassiona descobrir i aprendre nous mètodes de connectar conscientment amb els nostres cossos. Per a mi el mètode Pilates, a més d’enfortir el teu físic, és guanyar més consciència  corporal que ens ajuda en les activitats diàries i també a escoltar-lo i respectar-lo més. Gaudeixo d’ensenyar i compartir això en les meves classes.

Eleonora Migliozzi
Instructora de Pilates

El mètode Pilates va començar sent la meva passió per a després convertir-se en el meu treball i pràctica diària. Soc una amant de l’esport en general i considero que el Pilates és una base fonamental per a la pràctica de qualsevol esport. Gaudeixo de l’aprenentatge continu que la disciplina em proporciona i el meu objectiu és poder transmetre-ho amb les meves classes.

Javiera Bueno
Instructora de Pilates
Apassionada de la naturalesa, l’esoterisme i el moviment conscient. El meu camí en l’àrea del moviment va començar des del desig de connectar amb la meva pròpia existència i la cerca de salut i benestar. Gaudeixo de l’aprenentatge continu del cos en totes les seves expressions, sent una convençuda que en harmonitzar cos físic sanem ment, emoció, les nostres relacions, comunitats i el nostre planeta. El moviment allibera, l’esperit i el fa més lleuger per a gaudir la vida.
Linda Vivenes
Instructora de Pilates

M’apassiona el moviment corporal conscient, per això vaig començar la meva trajectòria en la dansa, vaig seguir en profunditat amb diverses línies de Ioga i vaig continuar amb Pilates. La meva inquietud em porta a indagar més en el funcionament i la connexió amb cos – ment – consciencia per a entendre millor les necessitats de cada client.

Raiza Ranuro
Instructora de Pilates

Gaudeixo dels petits i grans moments, dels meus sers estimats, del moviment i l’exercici, busco aprendre una miqueta més cada vegada.

Rita Vasarhelyi
Instructora de Pilates

La meva passió per la dansa m’ha portat a buscar un entrenament sa per a preparar el cos i així millorar en el rendiment, per consegüent, m’ha donat més qualitat de moviment i prevenció de lesions. Així vaig trobar el Pilates, vaig començar com a alumna de dona10 i vaig notar els efectes positius, per aquesta raó vull ajudar més persones a sentir-se bé amb el seu cos, que entrenin amb consciència corporal i que s’enamorin del Pilates com jo.

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Accepto les condicions generals i la política de privacitat

  TRAVESSERA DE LES CORTS 271

  BARCELONA- LES CORTS

  ABRIR MAPA

  Tel. 931 410 036

  Móv. 666 881 327

  lescorts@pilates10.com

  GALERIA D’IMATGES PILATES 10 LES CORTS

  VOLS FORMAR-TE COM A INSTRUCTOR DE PILATES I INICIAR UNA CARRERA PROFESSIONAL, O ETS UN APASSIONAT I VOLS APROFUNDIR I AMPLIAR ELS TEUS CONEIXEMENTS ?

  Forma’t a la nostra escola Pilates10 Academy amb els nostres cursos, tallers, masterclasses presencials i online. T’esperem.

  DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ