PILATES 10 CORSEGA, BARCELONA

CENTRE DE PILATES

Descobreix el Pilates amb Pilates10 Còrsega a Barcelona i transforma el teu cos de manera segura i eficaç! El nostre estudi de Pilates del carrer Còrsega a Barcelona, ofereix classes de Pilates de diferents nivells i modalitats ( Pilates intro, classic, power, cardio, strech, rehab…) perquè experimentis els beneficis únics d’aquesta disciplina:

 • Tonificar el teu cos

 • Eliminar dolors musculars/articulars.

 • Millorar la flexibilitat.

 • Enfortir la zona abdominal.

 • Modelar la teva figura.
 • Millorar la teva postura corporal.

 • Relaxar la ment i millorar l’autoestima.
 • Ser FELIÇ.

DEMANA LA TEVA PRIMERA CLASSE DE PROVA

Contacta amb nosaltres i demana’ns una classe de prova al nostre centre de Barcelona!

PILATES 10 BARCELONA – CÒRSEGA

Pilates10, neix a Barcelona de la mà de l’equip de professionals que creen Dona10 en 2006. La nostra empresa ha donat servei a milers de persones en tots aquests anys. Actualment impartim més de 100 classes de Pilates diàries amb un equip de 40 entrenadors formats per la nostra escola Pilates10 Academy.

Som líders en el sector treballant amb el prestigiós mètode creat per Joseph *Pilates, però modernitzat amb les últims avenços científics i adaptat a la pràctica grupal. Pilates10 ofereix una alta qualitat de servei a un preu sorprenentment assequible.

Qui practica Pilates aconsegueix un estat físic excel·lent. Creiem que tenir el control del teu cos t’ajuda a tenir el control de la teva vida.

LES NOSTRES CLASSES DE PILATES A BARCELONA CÒRSEGA

PILATES INTRO

Classe introductòria al mètode Pilates. La sessió t’acostarà als Principis Fonamentals de la tècnica Pilates que t’ajudaran a conèixer millor el teu cos, a executar els exercicis de manera eficient i segura i a assimilar millor les correccions dels nostres professors.

Nivell exigència física: *

PILATES CLASSIC

A la classe de Pilates Clàssic faràs exercicis de nivell essencial-intermedi a un ritme suau però sense pauses. Treballarem el nostre cos de manera global, realitzant exercicis per a enfortir, tonificar i estirar els grans grups musculars, a més de la musculatura profunda.

Nivell exigència física: **

PILATES CARDIO

En la primera fase d’aquesta classe, iniciarem treballant dempeus amb una seqüència que desafiarà la nostra força, estabilitat i equilibri. Farem una sèrie d’exercicis funcionals amb coreografies senzilles però reptadores amb l’objectiu de desenvolupar una millor resistència cardiovascular.

Nivell exigència física: ***

PILATES POWER

Classe amb seqüències d’exercicis de Pilates que milloren la força i la resistència dels diferents grups musculars del cos. Usarem petits accessoris per a enfortir de manera profunda el nostre cos amb una seqüència d’exercicis creativa, dinàmica i reptadora. Els beneficis seran un cos més tònic, fort i enèrgic.

Nivell exigència física: ***

PILATES STRETCH

En aquesta sessió ens enfoquem en l’estirament de tots els grups musculars del cos. Realitzaràs exercicis de nivell essencial i intermedi en els quals donarem especial rellevància a la mobilitat de les articulacions i a l’estirament general del cos. Aquest tipus de classe t’ajudarà a millorar la postura, reduir tensions i relaxar la ment.

Nivell exigència física: **

PILATES REHAB

Classes indicades per a alumnes amb alguna patologia que necessita moviment controlat, alumnes amb limitacions de moviment, rehabilitacions post operatòries, etc … Molts exercicis els realitzarem amb una cadira per ajudar-nos a mantenir l’estabilitat corporal.

Nivell exigència física: *

BARRE

Mètode d’entrenament que combina els exercicis propis d’una barra de Ballet amb exercicis d’entrenament funcional i de Pilates, sempre tenint en compte els principis fonamentals del mètode Pilates. Tonifica glutis i cames, treballa el core i millora la teva postura.

Nivell exigència física: **

CONSULTA ELS HORARIS DE CLASSES

Dilluns a Dijous de las 8:00 fins las 22:00 i Divendres de las 8:00 fins las 21:00

DESCARREGA GRATIS L’APP DE PILATES 10 EN EL TEU MÒBIL I GESTIONA LES TEVES RESERVES

 • Consulta les sessions que ofereix el teu centre i la seva disponibilitat.
 • Realitza, comprova o cancel·la reserves d’activitats.
 • Rep notificacions quan un aparegui un buit lliure en la sessió que buscaves.

 • Afegeix les teves reserves al calendari del teu dispositiu.

 • Consulta els teus bons disponibles i utilitzats i caducitat.

 • Rep notificacions sobre esdeveniments importants, recordatoris de reserves o confirmació d’assistència a través de l’aplicació.

 • Rep a la bústia documents i informació per part del centre.

 • Tingues sempre a mà el desglossament dels pagaments realitzats.

 • Estigues informat de tot el que succeeix en el teu centre i els serveis que t’ofereix.

TARIFES PILATES10 BARCELONA – CÒRSEGA

1 CLASSE A LA SETMANA

4320/mes

2 CLASSES A LA SETMANA

5870/mes

3 CLASSES A LA SETMANA

7520/mes

CLASSES SETMANALS IL.LIMITADES

9990/mes

EL NOSTRE EQUIP PILATES10 BARCELONA – CÒRSEGA

Chierel Durán
Coordinadora de centre i atenció al client

Amant dels animals, de l’esport i del bon menjar. L’esport va arribar en la meva vida quan vaig tenir una lesió i des de llavors el practico sempre que puc, perquè em fa sentir bé i és una bona forma de connector amb el meu cos. L’esport s’ha convertit en el meu estil de vida.

Abigail Kaczuryner
Instructora de Pilates

Crec molt en el moviment conscient diari que ens manté vitals. Vaig començar en el món de la dansa i en sofrir una lesió va ser quan vaig descobrir el Pilates. Des de llavors m’acompanya sempre i gràcies a aquest mètode soc capaç de transmetre als meus clients la manera de treballar amb el cos de manera eficient i segura i és una gran satisfacció millorar la seva qualitat de vida. També soc instructora de ioga i de dansa, i amant del continuar sempre aprenent i millorant.

Amanda Susena
Instructora de Pilates

Gaudeixo de les coses senzilles: la bona companyia, el bon menjar, el sol, la naturalesa, el moviment. Estimo el moviment i l’energia que compartim en les classes de Pilates. El moviment cura i la bona energia es contagia, per això em vaig enamorar d’aquest mètode.

David Vázquez
Instructor de Pilates

La meva vitalitat em fa estar en constant aprenentatge i formació, per a oferir el millor en les classes. El mètode Pilates em va fer canviar la meva manera de connectar amb la respiració, cos i ment.

Dunia García
Instructora de Pilates

Professora de Pilates i Tècnica en Dietètica i Nutrició. En el moviment he trobat la meva expressió laboral ideal. Gaudeixo ajudant a les persones a despertar la seva consciència corporal. El moviment és vida.

Isabel Terraza
Instructora de Pilates

Apassionada de la dansa, el Pilates i el moviment conscient. Vaig començar en el món de la dansa després, vaig descobrir el Pilates. El Pilates em va fascinar perquè gràcies al mètode, puc transmetre com treballar el cos de manera eficient i segura. M’encanta el meu treball, és molt gratificant saber que les persones guanyen qualitat de vida i m’agrada estar sempre en un continu aprenentatge.

Jordi Huete
Instructor de Pilates

Més de 25 anys dedicats al coneixement i treball del cos, utilitzant diferents disciplines, apreses al llarg d’aquests anys i afegides al mètode Pilates, amb la finalitat d’aconseguir un ventall més ampli.

Juliette Bedrossiant
Instructora de Pilates

Meitat Biòloga, meitat professora de Pilates, investigo com moure l’anatomia humana. També m’agrada parlar de nutrició, veganisme, art o dels pròxims concerts de l’escena punk rock.

Melvin Belfont
Instructor de Pilates

Instructor de Pilates i atleta de Cal·listènia, apassionat en l’entrenament amb el pes corporal i flexibilitat, m’agrada que els meus alumnes superin els seus límits i aconsegueixin la seva millor versió, gaudint cada entrenament al màxim.

Linda Vivenes
Instructora de Pilates

M’apassiona el moviment corporal conscient, per això vaig començar la meva trajectòria en la dansa, vaig seguir en profunditat amb diverses línies de Ioga i vaig continuar amb Pilates. La meva inquietud em porta a indagar més en el funcionament i la connexió amb cos – ment – consciencia per a entendre millor les necessitats de cada client.

Neus Rodríguez
Instructora de Pilates

Fent cada dia del Pilates la meva passió, descobrint noves formes de moviment i respiració, ingràvida, apassionada de la lectura.

Raiza Ranuro
Instructora de Pilates

Gaudeixo dels petits i grans moments, dels meus éssers estimats, del moviment i l’exercici, busco aprendre una miqueta més cada vegada.

Raquel Jiménez
Instructora de Pilates

Soc Raquel instructora de Pilates en els últims 15 anys. Les meves classes van dirigides a persones amb ganes de treballar i aconseguir objectius, soc dinàmica transversal activa i natural m’encanta el meu treball.

Rita Vasarhelyi
Instructora de Pilates

La meva passió per la dansa m’ha portat a buscar un entrenament sa per a preparar el cos i així millorar en el rendiment, per consegüent, m’ha donat més qualitat de moviment i prevenció de lesions. Així vaig trobar el Pilates, vaig començar com a alumna de dona10 i vaig notar els efectes positius, per aquesta raó vull ajudar més persones a sentir-se bé amb el seu cos, que entrenin amb consciència corporal i que s’enamorin del Pilates com jo.

CONTACTA AMB NOSALTRES

CARRER DE CÒRSEGA 471

BARCELONA

937 648 377

info@pilates10.com

OBRIR MAPA

METRO L4 JOANIC , L5 L2 SAGRADA FAMILIA

BUS H8, V19, 39, 47

GALERIA D’IMATGES

VOLS FORMAR-TE COM A INSTRUCTOR DE PILATES I INICIAR UNA CARRERA PROFESSIONAL, O ETS UN APASSIONAT I VOLS APROFUNDIR I AMPLIAR ELS TEUS CONEIXEMENTS?

Forma’t a l’escola Pilates10 Academy amb els nostres cursos, tallers, masterclasses presencials i online . T’esperem.

DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ