QUI SOM

Pilates10, neix a Barcelona de la mà de l’equip de professionals que creen Dona10 en 2006. La nostra empresa ha donat servei a milers de persones en tots aquests anys. Actualment impartim més de 100 classes de Pilates diàries amb un equip de 40 entrenadors formats per la nostra escola Pilates10 Academy.

Som líders en el sector treballant amb el prestigiós mètode creat per Joseph *Pilates, però modernitzat amb les últims avenços científics i adaptat a la pràctica grupal. Pilates10 ofereix una alta qualitat de servei a un preu sorprenentment assequible.

Qui practica Pilates aconsegueix un estat físic excel·lent. Creiem que tenir el control del teu cos t’ajuda a tenir el control de la teva vida.

Un sol cos, cuida’l bé!!

DEMANA LA TEVA PRIMERA CLASSE GRATUÏTA

Contacta amb nosaltres i demana’ns una classe de prova gratuïta en el nostre centre!

MÉS INFORMACIÓ

LES NOSTRES CLASSES

PILATES INTRO

Classe introductòria al mètode Pilates. La sessió t’acostarà als Principis Fonamentals de la tècnica Pilates que t’ajudaran a conèixer millor el teu cos, a executar els exercicis de manera eficient i segura i a assimilar millor les correccions dels nostres professors.

Nivell exigència física: *

PILATES CLASSIC

A la classe de Pilates Clàssic faràs exercicis de nivell essencial-intermedi a un ritme suau però sense pauses. Treballarem el nostre cos de manera global, realitzant exercicis per a enfortir, tonificar i estirar els grans grups musculars, a més de la musculatura profunda.

Nivell exigència física: **

PILATES CARDIO

En la primera fase d’aquesta classe, iniciarem treballant dempeus amb una seqüència que desafiarà la nostra força, estabilitat i equilibri. Farem una sèrie d’exercicis funcionals amb coreografies senzilles però reptadores amb l’objectiu de desenvolupar una millor resistència cardiovascular.

Nivell exigència física: ***

PILATES POWER

Classe amb seqüències d’exercicis de Pilates que milloren la força i la resistència dels diferents grups musculars del cos. Usarem petits accessoris per a enfortir de manera profunda el nostre cos amb una seqüència d’exercicis creativa, dinàmica i reptadora. Els beneficis seran un cos més tònic, fort i enèrgic.

Nivell exigència física: ***

PILATES STRETCH

En aquesta sessió ens enfoquem en l’estirament de tots els grups musculars del cos. Realitzaràs exercicis de nivell essencial i intermedi en els quals donarem especial rellevància a la mobilitat de les articulacions i a l’estirament general del cos. Aquest tipus de classe t’ajudarà a millorar la postura, reduir tensions i relaxar la ment.

Nivell exigència física: **

PILATES PRENATAL

Són classes de Pilates adaptades de post part. L’objectiu és afavorir el bon desenvolupament de l’embaràs entrenant de manera segura, a més d’ajudar a mantenir el pes adequat, enfortir la musculatura i estimular la circulació sanguínia.

Nivell exigència física: *

PILATES POSTNATAL

Són classes de Pilates adaptades a embarassades que enforteixen els músculs sense sobrecarregar-los i millora la flexibilitat. En Post Natal fem gimnàstica hipopressiva i exercicis de pilates on intervé la musculatura del perineu, sòl pèlvic, abdomen, cintura, esquena i malucs.

Nivell exigència física: *

PILATES REHAB

Classes indicades per a alumnes amb alguna patologia que necessita moviment controlat, alumnes amb limitacions de moviment, rehabilitacions post operatòries, etc … Molts exercicis els realitzarem amb una cadira per ajudar-nos a mantenir l’estabilitat corporal.

Nivell exigència física: *

BARRE

Mètode d’entrenament que combina els exercicis propis d’una barra de Ballet amb exercicis d’entrenament funcional i de Pilates, sempre tenint en compte els principis fonamentals del mètode Pilates. Tonifica glutis i cames, treballa el core i millora la teva postura.

Nivell exigència física: **

Consulta els nostres horaris de classes

Dilluns a Dijous de las 8:00 fins las 22:00 i Divendres de las 8:00 fins las 21:00

DESCARREGA

DESCARREGA GRATIS L’APP DE PILATES 10 EN EL TEU MÒBIL I GESTIONA LES TEVES RESERVES

  • Consulta les sessions que ofereix el teu centre i la seva disponibilitat.
  • Realitza, comprova o cancel·la reserves d’activitats.
  • Rep notificacions quan un aparegui un buit lliure en la sessió que buscaves.

  • Afegeix les teves reserves al calendari del teu dispositiu.

  • Consulta els teus bons disponibles i utilitzats i caducitat.

  • Rep notificacions sobre esdeveniments importants, recordatoris de reserves o confirmació d’assistència a través de l’aplicació.

  • Rep en la bústia documents i informació per part del centre.

  • Tingues sempre a mà el desglossament dels pagaments realitzats.

  • Estigues informat de tot el que succeeix en el teu centre i els serveis que t’ofereix.

ACCÉS A CLIENTS

TARIFES

1 CLASSE A LA SETMANA

3990/mes

2 CLASSES A LA SETMANA

5490/mes

3 CLASSES A LA SETMANA

6990/mes

4 CLASSES A LA SETMANA

8490/mes

5 CLASSES A LA SETMANA

9990/mes

DEMANA LA TEVA PRIMERA CLASSE GRATUÏTA

Contacta amb nosaltres i demana’ns una classe de prova gratuïta en el nostre centre!

MÉS INFORMACIÓ

CONTACTA AMB NOSALTRES

CARRER DE CÒRSEGA 471

BARCELONA

937 648 377

info@pilates10.com

OBRIR MAPA

METRO L4 JOANIC , L5 L2 SAGRADA FAMILIA

BUS H8, V19, 39, 47

GALERIA D’IMATGES

¿VOLS SER INSTRUCTOR DE PILATES?

Forma’t a Pilates10 Academy i inicia un carrera professional

VISITA EL WEB PER MÉS INFORMACIÓ